Kryžiaus Adatos Dygsnio Threader Dygsnio Dangos Priemonė Namuose Siuvimo Mašiną, Daugiafunkcinis Siuvimo Hines Inserter Vidinių Sriegių Sriegimo Įrankiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.29 €1.76

Produkto aprašymas

Dvigubas funkcijas: sriegimo, ji gali padėti perduoti gija per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos.

Patvari medžiaga: šis rinkinys adatų vidinių sriegių sriegimo įrankiai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko ir metalo, kokybės ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką.

Platus naudojimas: jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo mašinos be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo mašinas, taip pat galite naudoti jį.

Bendras matmuo: siuvimo adata inserters yra maždaug. 7.5 cm/ 3 cm ilgio ir 1 cm/ 0.4 colio skersmens, bendras dydis, lengvas ir patogus naudojimas.

Kiekis: įeina 2 vnt adata threader mėlyna spalva, su instrukcija pakuotėje, kad būtų lengviau jums suprasti, kaip juo naudotis.Techniniai duomenys:

Spalva: Balta, Mėlyna.

Dydis: 7.5 x 1 x 1 cm.

Medžiaga: ABS.Paketas Apima:

2 Vnt x Siuvimo Mašina Sriegimo Mašina.

Pastabos:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

undefined

  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas Didmeninės: No
  • Tipas: Siuvimo Mašinų Dalys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias