1pcs pet plaukų šalinimas agentas, dvipusis automatinis valymas šeriai, nr. klijais ar lipnia juostele naudojami naminių šunų būdos, šunų plaukų šepečiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.52 €7.58

Produkto aprašymas

【Greitai naminių Gyvūnėlių Plaukų Šalinimo Priemonė,】: Pašalinti naminių gyvūnėlių plaukų antra.Šis naminių gyvūnėlių plaukų valiklis voleliu galima lengvai valyti katės/šuns plaukų iš savo lova, baldai, sofos, sofos, kėdės, automobilių, kilimų ir t.t.Pastaba: netinka sklandžiai, kietų paviršių, pavyzdžiui, medžio, plytelių, formica ir betono; šlapia danga; drabužiai ir plonas kilimai.

【Sugauti Vieno Augintinio Plaukų】: atsikratyti kiekvieno gyvūno kailio su šio šuns kailio remover nuo baldų.Ne nerimauti apie tai, kaip vieno plaukai ant sau.Švarūs jūsų lova, baldai, sofos, sofos, kėdės, automobilių, kilimų ir kt.

【Daugkartinio naudojimo, Patvarus & Savarankiškai Valymo】: Nereikia išlaikyti pirkti lipni juosta ar lipni juosta.Nereikia išlaikyti lupimasis išjungti arba iš naujo pripildyti.Mūsų daugkartinio naudojimo pet plaukų volelis yra daugkartinio naudojimo, su savaime išsivalantis dizainas.Tik tušti atliekų skyriaus ir produktas yra paruoštas vėl naudoti.

【Nr. Poreikius Baterijų ar Maitinimo Šaltinio】: Tiesiog roll šio augintinio kailio valiklis ir atgal ant norimo paviršiaus fiksuoti visų naminių gyvūnėlių plaukų ir korp į dulkių surinktuvas.

【Turi Turėti dėl naminių Gyvūnėlių Mylėtojas】: puiki dovana pasirinkimas gyvūnėlių mylėtojas, ypač kurie turi šunų, kačių ar kitų ilgi plaukai gyvūnų.Pirkti šią naminių gyvūnėlių plaukų valiklis ir siūlome jums kailinius-be namų.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias