4 Colių Horizontalus ir Vertikalus Rotorinis Lentelė 4 Slots Skylę Frezavimo Gręžimo Priedai Bendra Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€105.97 €95.37

Produkto aprašymas

4"/100mm Rotacinė 4-Lizdas Horizontalus Vertikalus Rotorinis Lentelė

ES ir JAV klientai: turime sandėlyje ES ir JAV,galite užsisakyti tiesiogiai, mes pristatysime jį į jūsų duris, nėra jokių tarifų.ES klientai,mes atsiųsime 220V,JAV pirkėjams,mes atsiųsime 110V

Kitų šalių vartotojams: Mes išsiųsti mašina su įtampa 220Vby numatytuosius nustatymus.Jei turite specialių reikalavimų ir reikia mašinos su 110V įtampos, pleasecontact man prieš pateikiant užsakymą!susisiekite su manimi , mes išsiųsti į savo namus, iki express pristatymas , kaip DHL, " FEDEX ,TNT ,UPS , Prašome susisiekti su manimi, prieš pateikiant užsakymą, aš duosiu jums geriausią kainos

Produkto Aprašymas

Malūno sukamasis stalas yra vienas iš pagrindinių reikmenys frezavimo staklės.Kaip precizinis darbas padėties nustatymo prietaisas, jis yra plačiai naudojamas dėl indeksavimo gręžimo, frezavimo, žiedinis pjovimo, gręžimo, ir tt.Rotacinis ruožtu lentelė frezavimo mašina yra pagaminti iš HT200 liejimo su aukštos kokybės.Ji jau praėjo ISO9001 kokybės sistemos sertifikavimas.Jie yra labai populiarus rinkoje jų yra aukščiausios kokybės, puikaus dizaino ir prieinamos kainos.

Savybės Ir Informacija

【4" VERTIKALIAI HORIZONTALIAI ir DIZAINO】- Mūsų rotacinė frezavimo mašina yra 4"/100mm su 4 lizdas gali būti naudojama tiek horizontalios ir vertikalios pozicijos, atitinkančios du funkcijas, ir taip pat atneša jums patogu, taip pat veiksmingą frezavimo patirtis.Centras Pagimdė: MT-2, Mažinimo santykis: 1:36.

【PUIKUS KOKYBĖS】- HT200 Liejimo daugiausia naudojamas lietos dalys, veikiamas slėgio ir vibracija mechaninė įranga, siūlanti rotacinė frezavimo patvarumo, smūgio absorbcija ir šilumos-resistantance.

【PUIKUS TIKSLUMAS】- tikslumo rotacinė' indeksavimo plokštė gali būti baigė 360 Laipsnių.Nuotraukų rinkimo ir ranka varantys gali būti baigė sekundžių.Minimalus mastelis, kalibruotas 10 sekundžių su didelio tikslumo.

【PATOGU REGULIUOTI】- ryšys yra pažymėta tiksli skalė.Tiesiog naudoti kontrolės rankenėlę ir nustatykite jį į norimą poziciją, kuri leidžia jį naudoti, lengvai ir patogiai.

【Daugeliu programų,】 - nemokamai raktas ir varžtai, maitinimo frezavimo stakles yra plačiai naudojami mini frezavimo mašina kaip indeksas, ištekinimo, frezavimo, ratas, pjovimo, vietoje susiduria ir gręžimo skylę ir pan.Praktinio dizaino gali patenkinti įvairių dirbtuvių darbo poreikius.Pagrindinės Savybės

Vertikaliai Horizontaliai Ir Dizainas

Tiek vertikaliai ir horizontaliai su dvi funkcijas.Ratas, pjovimo, indeksavimo gręžimo, frezavimo ir sudėtingesnis darbas yra įmanoma, kai vertikalios padėties lentelė yra naudojama kartu su uodegos dalies.

HT200 Liejimo Frezavimo stalo, yra geros liejimo veiklos, pavyzdžiui, malūno vizuoti, smūgio absorbcijos veiklos rezultatus, taip pat didelio stiprumo šilumos varža.

Puikus Tikslumas ryšys yra padalytas į 360 laipsnių iš viso.Rankena yra 10 laipsnių per vieną apsisukimą.Minimalus masto gali būti netikslus iki 10 sekundžių.

Lengva Reguliuoti Tik pareguliuokite rankeną į norimą vietą, kaip tiksli skalė yra pažymėta ant ratuku.

Nemokamai Veržliarakčio & Varžtas truktelėjimas ir varžtai yra nemokamai jums su jūsų montavimas vertikaliai horizontaliai sukamasis stalas.

Įvairių taikomųjų Rotacinė frezavimo staklės yra skirtos frezavimo, gręžimo, rungtynių nuobodu ir daug bendrų dirbtuvių programas.

Specifikacijos

Stalo Skersmuo: 4"/100mm

Centras Pagimdė: MT-2

Medžiaga: HT200 Liejimas

Tikslumas:0.01

Mažinimo Santykis: 1:36

Horizontalus Aukštis : 2.76"/70mm

Grynasis Svoris: 33.07"/15kg

Pakuotės Turinys

1 x Vertikaliai ir Horizontalaus Pasukimo Darbo Stalo

1 x Raktas

1 x Varžtų Rinkinys

Produkto Vaizdai

  • Modelio Numeris: GZTTSK-4000000001V0
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: vevor

Atsiliepimai

Olguitin | 2021-04-07

ok. Fast delivery

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias