2vnt Vakuuminį siurbtuką Gyvis Nerūdijančio Plieno Dušo Rankšluostį Virtuvės Sienos Kablio Pakabos, Vonios kambarys r Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.88 €9.48

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Nerūdijantysis ir Vandeniui: Pagaminti pagerintos šlifuoto nikelio 304 nerūdijančio plieno ir PVC siurbimo taurės.Užtikrinti kokybę ir ilgaamžiškumą.Nesijaudinkite dėl rūdžių, smukdydama, korozijos ar žalą.

Išlaikyti Savo Kambario Tvarkinga ir Organizuota: Mūsų siurbtukas kabliukai gali būti tvirtinama ant vonios sienelės, šalia dušo, todėl jūs galite pasiekti savo rankšluosčių ir drabužių lengvai;virtuvės organizuoti maisto ruošimo reikmenys.Ji saugo jūsų kambarys švarus ir tvarkingas, sutaupyti daugiau vietos!

Platus Taikymas: Siurbimo iki kabliukai gali lengvai, veikia sklandžiai, švarus, sausas, lygus ir neakytų paviršių, tokių kaip stiklas, langas, veidrodis, porceliano plytelės, glazūruotos plytelės, akrilo, nerūdijančio plieno, plastiko paviršius, corian sienos ir tt.Tinka valdos rankšluosčiai, kepurės, drabužių, maudymosi chalatai, raktus, skėčiai.

Lengva Įdiegti: Montavimas be įrankių ir varžtų.Nuvalykite paviršius pirma, atleiskite rankenėlę dangtelį prieš laikrodžio rodyklę rankomis,siurbtukas tvirtai prie sienos ir pasukti rankenėlę dangtelį pagal laikrodžio Rodyklę, apdaila, įrengimas.Patogu, be gręžimo, nenaudojant varžtų.

Medžiaga: 304 Nerūdijantis Plienas + PVC siurbtuko

Skersmuo: 65 mm

Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti

produktų sąrašas:2 * Rankšluosčių Kabliukai

pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nėra. Kabliukų: 2
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Atsiliepimai

Morgohara3 | 2021-02-19

Good seller! Good item!!!

5 / 5

O L G A0107 | 2021-03-02

Meet what he says, perfect

5 / 5

Pgonchar | 2021-03-21

a mi no se me agarra a la pared, no hay manera

2 / 5

Robert Perez2090 | 2021-04-28

I order the second time. On the tile in the bathroom do not fall off.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias