Produkto aprašymas

Indaplovės Gera Purvinas Magnetas Pasirašyti Ne Braižymo Stiprus Magnetas 2 dvipusis Purvinas Gera Indaplovė Magnetas Padengti Namų Reikmenys

Savybės:

[Tinka visoms indaplovių] full-size soft magnetas su stiprus magnetizmas yra ant nugaros.Jei jūsų indaplovė neturi magnetinio, prašome nesijaudinkite, mes turime dvipusė juosta, skirta jums.Jie nepaliks jokių žymių ant paviršiaus indaplovės.

[Stipriu anti-scratch magnetas] pilno dydžio minkštas magnetas ant nugaros gali būti saugomi bet magnetiniu paviršiumi.Built-in pramonės magnetas su minkšto silikono, siekiant apsaugoti jūsų indaplovė.

[Puikus dydžio ir ilgaamžiškumas] puikus dydis-7 x 2 cm (apie 17.8 x 5.1 cm).Aišku tekstą lengva skaityti, tačiau jis nėra kovingos, todėl jūs galite skaityti jį lengvai!Sklandžiai ir patvaraus plastiko atrodo puikiai ant bet kurios indaplovės.

[Lengva naudoti] Lengvai rankiniu būdu perjungti clean ir purvinas.Tačiau, kai atidarote arba uždarote indaplovės durų, jis negali pakeisti savo, nes ten yra rezistorius viduje, kad saugo užrakto prisijunkite pradinę padėtį.

[Unikalių dovanų idėjos] Puiki dovana Motinos Diena, nauji namai, housewarming, ir Kalėdos.Tai yra prasmingas ir praktiška dovana.Jūsų mama, žmona, seneliai, draugės, draugai bus meilė jį!Yra meilė ir naudingų dovanų idėjos visiems!

Parametrai:

Produkto Pavadinimas: Indaplovė Magnetas

Produkto svoris: 73g

Gaminio dydis: 17.8*0.6*5cm

Produkto pakuotė: balto kartono ir OPP krepšys

Pakuotės dydis: 18*5.5*12cm

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Stilius: Modernus
  • Formos: Rectangle
  • Modelio Numeris: Indaplovė Magnetas
  • Funkcija 1: Namų Dekoras
  • 2 funkcija: Magnetas Ženklas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias