2 vnt Raudona 12v Jūrų Svarstymą Automobilio Led Lemputės nuo Šalinti Lengva Šviesos Lempos Tiesiog Sena Lemputė Patalpų Plug Dekoratyvinis E4P6

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.87 €0.60

Produkto aprašymas

Ypatybė:

Seaponer RV Šaldytuvas Lemputės, RV Šaldytuvas Lemputes, Šaldytuvas LED Atnaujinti, DC12V Pakeitimo LED Lemputė Šaldytuvas Lemputė, 214-2 Stovyklautojas Priekabos Ratų Šaldytuvo Vidaus apšvietimo Lemputės, 2VNT

- Lengva Įdiegti: Tiesiog pašalinkite seną lemputę iš lizdo ir įdėkite naują lemputę. (Atsargiai senosios lemputės gali būti labai karšta, jei buvo įjungtas), Jei naujas LED lemputė nešviečia, tiesiog atjungti ir apversti 180 laipsnių.

- ITIN ŠVIESUS: Ar gamina iki 750 liumenų, 3 kartus ryškiau nei originalios lemputės.Geriausia idear tiems, kurie ieško super šviesus produkcija.

- ILGAS tarnavimo laikas: Energiją taupančios lemputės, tinka DC12V systerm, daugiau kaip stabilus ir saugos.Kas daugiau.led lemputės yra skirtos paskutiniais 50,000 valandų, kuris yra 50 kartų daugiau nei originalios lemputės.

- STRUKTŪROS ASPEKTAS - ar Tinka jūsų RV šaldytuvas, šio pakeitimo dalis priemonių 1.72 būti 0,47 x x 0,47 colio ilgis, plotis ir aukštis.Prašome patvirtinkite, ilgis iš jūsų atsargų lemputė yra 42mm(1.72 colių) prieš perkant.

- MŪSŲ PRIVALUMAS: Mes teikiame VIENERIŲ METŲ garantija garantuota, ir mūsų led lemputės gali pasiekti aukštus liumenų 750, kuri yra šviesesnė nei 99 proc. vidaus apšvietimo lemputės iš rinkos.

komplektą sudaro :

1pcs

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Skaitymo Lemputės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias