90 Lapų, Skalbimo Miltelių, Natūralių Skalbimo Tablečių Namų Valymo Produktų Tiekimą Plauti Popieriaus Lapų Iš Viso, Skalbimo Mašina

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.95 €3.41

Produkto aprašymas

Aprašymas:

1. Saugus ir nekenksmingas: Šis itin koncentruotas skalbimo tabletės sudėtyje nėra kenksmingų sudedamųjų dalių, gali visiškai ištirpsta ir taupo vandenį, saugus visiems, vaikams, nėščioms moterims, ir normalūs žmonės (ne balinimo medžiaga, neutralus PH, su krakmolo, vežėjas).

2. Apsaugoti rankas skalbiant: Nedidelį putų, lengva bleach, nepalieka likučių, ne korozinis, gali būti naudojami skalbimo asmeniniai drabužiai ir kūdikių drabužių.Apsaugoti jūsų rankas, per rankas plauti, nei skalbimo mašina.

3. Efektyvus dėmių šalinimas: Lengvai plaunami ir galingas dėmių pašalinimas, gali efektyviai šalina visų tipų dėmes, tokių kaip šokoladas, lūpų dažai, alyvos dėmes, vaisių sulčių ir kt.

4. Plačiai taikoma): Tinka skalbti medvilnės, lino, sintetinis pluoštas, sumaišytas audiniai ir kitos drabužius iš įvairių medžiagų, taip pat ir vaikiški drabužiai, apatinis trikotažas ir kiti asmeniniai drabužiai.

5. Produkto veiksmingumas: Suformuluota su didelio efektyvumo paviršiaus-aktyvių augalinių fermentų, kurie turi galimybę veiksmingai pašalinti užsispyręs naftos dėmes, prakaito dėmes ir pan., be jokios žalos žmogaus organizmui ir aplinkai.Lengvas, be dirginimo, lengva plauti, nepalieka likučių, energijos taupymo ir vandens taupymo savybių, jokios žalos drabužius ar rankas, siuvanti drabužius trunka šviesus ir silpną kvepalų.

Specifikacija:

Pavadinimas: koncentruotų Skalbimo miltelių Lakštai

Tipas: koncentruota

Naudojimas: visi drabužiai

Dydis: apie 20*15.5*6cm/7.87*6.1*2.36 colių

Svoris: apie 185g

Tinkamumo laikas: 3 metus

Specifikacija: 90 vnt/dėžutėje

Pareigos: giliai valanti, deodorize, spalva balinimo

Pakavimo Sąrašas:

1 Langelis iš Koncentruotų Skalbimo miltelių Lakštai (90pcs)

Produktų Nuotraukos:

  • Naudoti: Santechnikos
  • Drop laivyba: Parama
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Skalbimo Miltelių Lakštai

Atsiliepimai

Chuck Giovanniello | 2021-06-22

Fast delivery 3 weeks. Thank you!

5 / 5

Mark Keever | 2021-07-09

I have not tried it yet, only today I received it

4 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias