4pcs Magnetinio Kabinti Kabliukai Stiprus Neodimio Magnetas ndfeb magnetas Pakaba Namų Virtuvės Sienos Kabliukas Kabo Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.48 €1.03

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Su magnetinio kablys jūs galite lengvai ir greitai organizuoti savo virtuvėje,garaže ir namuose.

2. Lengva pašalinti: Įdėti juos į bet kurią iš geležies lakštų paviršiaus,

3. Mažo dydžio ir didelio siurbimo: Magnetinio kablys turi savybes, mažo dydžio,, didelis siurbimo, kai vertikalus adsorbcija ant medžiagos paviršiaus, gali padidinti siurbimo.

4. Nereikia sugadinti metope fiksuoto pakabos elementus, adsorbcija ir judėti yra labai patogu, galima naudoti ilgą laiką.

Aprašymas:

Naudokite juos į savo namus, virtuvė, darbo, biuro, garažas, patalpos, sporto salė spintos ar net pusę savo šaldytuve turėti savo prieskonių stovo.Naudoti organizavimo, dekoravimo ir saugojimo.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabrinė

Dydis: 34.5*12*12mm

Medžiaga: Magnetas/ Metalo

Pakuotė:

4 * Kabliukai

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo
  • Kabliukų skaičius: 4
  • Stilius: Japonija Stilius
  • Sertifikavimo: CE
  • Sukibimas Metodas: Siurbtuko

Atsiliepimai

Htrshtsrjty | 2021-02-02

sayın yetkili aldığım ürün Ahmet Sorak adına türkiyeye gelmemiş lütfen aldığım ürünümü gönderin Ahmet Sorak adına olan barkod numaramı yanlış göndermişsiniz VR392609527YP barkod numarası bana ait değil benim barkod numaramı düzeltiniz VR392609527YP barkod GAZİANTEP adresine gitmiş benim adresim adresim ahmet sorak dr ismail beşikçi cad no 169 doğubayazıt AĞRI

1 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias