Elektrinė mėsmalė profesionalus Nerūdijančio plieno stuffer 850W 220V ES ping

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€105.12 €94.61

Produkto aprašymas

850W 220V Elektrinė mėsmalė profesionalus Nerūdijančio plieno stuffer Produkto Aprašymas Funkcijas ir Detales

【Aukščiausios KOKYBĖS】 - Tai elektros mėsmalę yra pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno medžiagos su aliuminio kūną, kuris yra dilimui ir rūdžių įrodymas, įskaitant viršutinę plokštelę ir geležtės.Mūsų prekybos mėsmalė yra pakankamai tvirtos, ilgesniam darbo laikotarpiui.

【GALINGAS VEIKLOS】 Įrengtas su 850W galios variklis, mėsos mincers gali pasiekti greitį 190 r / min ir sumalkite apie iki 122 kg mėsos per valandą, ji gali sumalkite mėsa, greitai ir patogiai.

【LENGVA NAUDOTI】 - Lengva naudoti šią elektrinė mėsmalė su tik vieną mygtuką.Nuimamas šlifavimo galvos ir tiekimo dėklas tarnauti lengva valyti.

【GERAI SKIRTOS DETALĖS】 - įrengta mėsos dėklas suteikia ideali vieta laikyti mėsos gabalus ir arti, pasiruošę šlifuoti.Be mašinos-sumontuoti 6 mm šlifavimo plokšte, taip pat siūlome jums 8mm šlifavimo plokštės šiurkščiavilnių arba bauda, šlifavimo.

【PLATUS】 - be mėsos, komercinių smulkintuvas mašina gali būti naudojami šlifuoti, žuvis, čili, daržovių ir kt.Ji taip pat gali būti naudojami, kad dešra su dešra priėmimo priemones.Tinka įvairioms situacijoms, įskaitant namų virtuvėms, viešbučio restoranuose, ir bendrovė naudoja.

Pagrindinės Savybės

Aukštos Kokybės Medžiaga Mūsų mėsmalė, priima maisto kokybės nerūdijančio plieno medžiagos su aliuminio įstaigos, saugi ir sveika, ji taip pat padidėja atsparumas dilimui ir korozijai.

Galingas variklis

Į 850V high-power " variklis su sukimosi greitis 190 r / min, leidžia šlifavimo apie 122 kg mėsos per valandą, veiksmingai pagerinti efektyvumą mėsos malimo.

Lengva valdyti ON / OFF mygtukas leidžia lengviau valdyti, ji yra pajėgi šlifavimo dauguma rūšių mėsos be varginančių veiksmų.Sutaupyti laiko ir energijos, tinka vartotojai labiausiai amžiaus.

Nuimamas ir lengvai valomas nuimamas šlifavimo galvos ir tiekimo dėklas padaryti, valymo reikmenys, labai lengva.Visi priedai gali būti kruopščiai nuplaunami su muilu ir šiltu vandeniu.

Manoma, Išsamiai nerūdijančio plieno dėklas ir plastikinė stūmikas yra įtraukti patogus naudoti.Ji patvirtina, vėdinimo projektavimas, išsklaidyti šilumą efektyviai.Du šlifavimo plokštės skirtingoms reikmėms.Taip pat su keturiais ne slydimo pagalvėlės.

Platus pritaikymas mėsmalė yra puikus restoranai, prekybos centrai, greito maisto parduotuvėse, mėsininkai šlifuoti mėsos mėsainius, netikras zuikis, dešros ir kt.

Specifikacija

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Aliuminio Korpuse

Efektyvumas: 122 kg / h

Galia: 850 W

Greitis: 190 r / min

Bendras Matmuo: 36.83 cm x 21.59 cm x 41.91 cm

Pjovimo Plokštelės Skersmuo: 6.98 cm

Pakuotės turinys

1 x mėsmalė.

1 x Šėrimo Stalo

2 x Pjovimo Plokštė (6mm ir 8mm skyle).

2 x Pjovimo Peilis

1 x Šėrimo Lazdele

Nuotraukos:

  • Prekės Pavadinimas: vevor
  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: 12DDTSBXGJRJ00001V2
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias