72cm Gradiento Spalvos Perukas Ilgai Skirsnis Gamtiniai Tiesiai Sintetinis Perukas Karščiui Atsparios Aukštos Temperatūros Šilko Žmogaus Plaukų Perukas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.58 €10.61

Produkto aprašymas

Premium sintetinio pluošto, jaučiu, kaip žmogaus plaukų ir galvos odos, ventilative, patogiai, kasdien dėvėti.Ateina su nemokamai perukas bžūp.

72CM, Visas mašina padarė nė vienas nėriniai perukas, ilgas, garbanotas banguoti perukas su tiesiai į pabaigą, jaučiame, arti žmogaus plaukų, kuri leidžia vieną suklaidinti, nes tikras plaukų.

KEPURAITĖ Dydis - 20inch -22inch , yra du reguliavimo dirželiais viduje perukas, gali būti reguliuojamas pagal reguliuojami dirželiai tinka kiekis žmonių.

PARAIŠKA - Patogus kasdien dėvėti, cosplay, Kalėdiniai, Helovino, koncertai, teminiai vakarėliai, vestuvės, išvykos, ir bet kokia kita proga.

Pavadinimas: Gradiento spalvos ilgą peruką

Perukai Ilgis: Vidutinis

Tekstūra: Tiesus

Nėriniai Perukas Tipas: Rose Ju

Medžiaga: Žmogaus Plaukas

Pateiktas Metodas: Pusiau Mašina, Pagaminta & Pusė Ranka Sąlygotosios

Tinka Miršta Spalvos: NONE

Gali Būti Permed: Taip

Elemento Tipas: Perukas

Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų

spalva: ruda gradientas

Medžiaga: aukštos temperatūros šilko

dydis: ilgis 72cm

Pakuotės Turinys:

1*perukas

Šiltas Patarimai - Visos mašinos, pagaminti sintetinių perukai atsitikti, kad minimalus praliejimo ir tangling, kurie yra normalu.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šviesa: Ne Įrengtas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias