Medienos Kampas Formuojant Varantys Apvaliosios Medienos Kampo Šlifavimo Ratas Šlifavimo Diskas Kampinis Šlifuoklis Karbido Danga Pagimdė Formuojant Šlifavimo Carvin

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.72 €6.98

Produkto aprašymas

Greitai ir Lengvai Medienos Medžiagos Pašalinimo Įrankis!

Ši Mediena Kampas Formavimo Ratas yra skirtas montuoti ant bet kokios standartinės kampinis šlifuoklis ir suteikti greitą medžiagų pašalinimo , efektyviai sutaupyti darbo laiko ir pastangų!Jį sudaro keletas super aštrių dantų, kad veikia geriau nei švitriniu popieriumi pagalvėlės.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės plieno-tai užtikrina, atsparumo dilimui ir ilgą tarnavimo laiką .Tai lengvas ir patvarus formos numatyta, patogus valdymas, kai pašalinti įvairių medienos medžiagos.Būtina turėti įrankį, dailidžių ir "PASIDARYK pats" entuziastams!

Renginiai Staigiai ir efektyviai - Volframo karbidas dangas sudaro šimtai labai aštrius dantis, kad greitai pašalina akcijų ir ilgiau, nei susidėvės švitriniu popieriumi pagalvėlės.

Laiko taupymas - Puikiai tinka greitai ir lengvai pašalinti ir formavimas, ypač išgaubti ir įgaubti, medienos ir spalvotųjų metalų medžiagas.

Platus suderinamumas - Tinka ⅝ colių kampas malūnėlis.Skirta montuoti ant visų standartinių šlifavimo.Paprastas valdymas - Lengvas ir patogus, lengva nešiotis.Tiesiog įdiegti į savo kampinis šlifuoklis ir naudoti.Aukščiausios medžiagų, - Pagaminti iš aukštos kokybės nėra. 45 anglies plieno, tai užtikrina ilgą tarnavimo laiką, net sunkus darbas slėgio.Puikus medienos apdirbimo įrankį - Esminis kampas formuojant varantys dailidžių ir "PASIDARYK pats" entuziastams.

Specifikacijos Medžiagos: Nr. 45 Anglinio Plieno, Skersmuo: 100mm Kiaurymės skersmuo: 16 mm Spalva(Kreivų paviršių): Sidabrinė, Raudona, Juoda Spalva(Nuožulnioji plokštuma): Aukso Svoris: 285g(Nuožulnioji plokštuma)/145g(Kreivų paviršių)

Produktas Apima 1 x Medienos Kampas Formuojant Varantys Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.undefined

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Tipas: Šlifavimo Padas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias