Ugniai Pinigus Saugus Dokumentas Maišelį. NE-NIEŽULYS Silikonu Padengtas Ugnies ir Vandens Atsparus Saugus Pinigų Maišą. Atspari ugniai Saugaus Sandėliavimo Fi

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.17 €5.39

Produkto aprašymas

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Ugniai Pinigus Saugus Dokumentas Maišelį.NE-NIEŽULYS Silikonu Padengtas Ugnies ir Vandens Atsparus Saugus Pinigų Maišą.Atspari ugniai Saugaus Sandėliavimo Fi Produkto Aprašymas Pagamintas iš aukštos kokybės Skystu Silikonu Padengtas Antipirenas-langai su stiklo šildomi.kuri gali atlaikyti temperatūros kaip aukštas, kaip 700 laipsnių Celsijaus (apie 1292 pagal celsijų ), taigi galite saugoti visus savo vertybes 100% saugus, šis dokumentas dėklas suteikia ramybę, gaisro atveju ar nuo vagysčių.Veikia puikiai, jei jums reikia palikti orų avarinis, greitai taip pat.Atminkite, tai yra tiems, kurie tik tuo atveju akimirkų.

Maišelį laikyti savo vertybes apsaugoti, bet savo rankas, kaip gerai!Jums turėtų niekada nereikės nerimauti apie tai, dėvėti pora pirštines, kad išvengtumėte skaudžių atplaišos, kai pridėti arba pašalinti elementus iš savo atspari ugniai maišelį, ir mes padarėme, kad mūsų krepšys atitinka lūkesčius.

Tiesiog įdėkite savo vertybes į maišą ir zip-up, didžiausią apsaugą, saugoti į žemesnį lygį jūsų namuose ar biure.Tai labai erdvus, bet ne didelių gabaritų suteikia jums vietos, gimimo liudijimų, pavadinimai, socialinio draudimo korteles ir pasus, tada palieka kambarį papuošalų ir kitų vertingų daiktų, taip pat

Ne tik mūsų krepšys atsistoti nuo ugnies, bet ji taip pat labai atsparus vandeniui, tik tuo atveju, ji sušlapo, dėl bet kokios priežasties,tinka tiek vyrams ir moterims.Jis taip pat yra geriausias pasirinkimas dovanos.

Stiklo pluošto krepšys yra pagamintas iš saugaus, aukštos kokybės produktus, kurie suteiks jums pasitikėjimo, kad dirbti su viso ramybę.Išlaikyti savo vertybių, gražus ir saugus su sunkiausiu muito atspari ugniai krepšys aplink.

Atspari ugniai laikymo maišelis; gali laikyti grynuosius pinigus, kredito korteles, mažų, bet svarbių dokumentų, pavyzdžiui, pasų, licencijas, dokumentus, banko knygų, ir net maži papuošalai; gali būti saugomi bet kur

Aukštos kokybės, atspari ugniai voką, galima laikyti mažų dokumentus, taip pat gali padaryti puikus atsparumas ugniai saugus dėklas jūsų pinigus; jūsų brangų daiktų yra visiškai saugūs esant ekstremalioms situacijoms; tinka visų mažų saugyklų, kaip seifai, ar indėlių langelį, galima sulankstyti.

Padėti užtikrinti papildomą apsaugą, vieta plokščiojo šono žemyn (iš Ugniai Atsparus Maišelis) žemiausiu lygiu jūsų namuose (pavyzdžiui, savo rūsyje, bet ne šlapias srityje), IR/ARBA, jei įmanoma, vietoje Ugniai Atsparus Dėklas viduje atspari Ugniai Saugojimo Saugaus tarnauti kaip papildomas sluoksnis apsaugos.

Spalva: Juoda

Medžiaga: stiklo pluošto audinys

Gaminio dydis: 27*16CM

Pakuotės Turinys:

1 X atspari Ugniai krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias