2vnt CBB61 Ventiliatorius Pradėti 1UF Kondensatorių 1.2 UF 1.5 UF 2UF 2.5 UF 3UF 3.5 UF 4UF 4.5 UF Kondensatoriaus Ventiliatoriaus Igmopnrq Terminalo Variklio Talpa

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.29 €0.19

Produkto aprašymas

CBB61 Ventiliatorius Pradėti 1UF Kondensatorių 1.2 UF 1.5 UF 2UF 2.5 UF 3UF 3.5 UF 4UF 4.5 UF Kondensatoriaus Ventiliatoriaus Igmopnrq Terminalo Variklio Talpa

Ypatybė:

Jis tinka pradžios ir veikia vienfazių variklių varomas KINTAMOSIOS srovės maitinimo dažnis 50/60Hz.Jis taip pat gali reguliuoti greitį varikliai.

Tai yra svarbus remiant dalis, pvz., elektrinius ventiliatorius, range hood, oro kondicionierius, variklis, duona maker " ir kt.

Plastiko lukštais užpilimui, gera išvaizda, derėjimas.Aukšto dažnio sumažėjimas yra nedidelis, tinka didesnės srovės.Su aukštos izoliacijos varža, produktas yra mažo dydžio, ilgas tarnavimo laikas, aukštos proporcingumo ir gydomąsias savybes.Jis yra pagamintas iš Znal krašto metalizuota plėvelė, atspari aukštos srovės poveikio, aukštos įtampos stiprumo, saugios ir patikimos įdėklai, nepriklausomai nuo to, teigiami, ir neigiami elektrodai, ir savavališkai laidų.

Kondensatorius branduolys yra likviduojama pagal metalizuoti organinių filmas, ir yra sandarūs, su antipireno savybių epoksidine derva.Ji gali būti įdiegta ir vieno kondensatoriaus core arba kelis kondensatorius branduolių į vieną vietą.Montavimo dalys turi plastikinius, ausis ir geležies ausis.Švino-iš metodai apima plastiko aplieti veda, konservuotos vario smeigtukai, greitai prijungti gnybtai, suvirinimo ausis ir pan.

CBB kondensatorius pajungimo būdas:

1. Naudoti multimetro įvertinti atsparumą, bet 2 3 laidai, rasti didžiausia varža standarto AC

2. Prijunkite AC kondensatorius

3. Rasti 2 laidai (AB ar BC) su mažiausia varža ir prijungti juos prie maitinimo šaltinio.

Pajungimo būdas elektrinis ventiliatorius variklis:

Ventiliatoriaus varikliai paprastai turi tris laidus ir penki laidai.Spalvos penki laidai yra juoda, raudona, geltona, balta ir mėlyna.Šios rūšies penkių laidų ventiliatoriaus variklis yra paprastai trys-pavarų greičio variklis. .Trijų laidų ventiliatoriaus variklio paprastai jungia raudoną laidą prie maitinimo linijos L ir tada viršininko, juodą laidą prie maitinimo neutrali linija, N, o trečioji linija, ventiliatorius pradeda kondensatorius-end, ir iš kitos pusės, pradedant kondensatorius prijungtas prie elektros linijos ugnies linijos.

Pakuotė:

2vnt/Daug CBB61 Ventiliatoriaus Paleidimo Kondensatorius

Modelis: Kaip jūsų pasirinkimas!

Kiekis: jūsų pasirinkimas!

(Mes turime daug Išteklių,jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis.)

Apie DUK:

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per www.blaziunasa.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.

2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?

A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 5 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis.

3. Q: Ką daryti, jei aš gauti FLD produkto?

A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

4. Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto?

A: Ar jūs naudojate FLD produktus pirmą kartą, ar esate FLD produktų entuziastas, jums teks susidurti su tokia sąlyga: bus kai plaukų slinkimas ar šiek tiek spalvos blukimas, kai jūs pirmą kartą plauti makiažo teptuku.Tai yra normalus reiškinys.Tačiau, jei tokia situacija tęsiasi vėliau naudoti, tada jis yra kokybės problema.Prašome kreiptis į pardavėją.

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų produktą,galite mums suteikti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir parodyti savo gražių nuotraukų.Ačiū!

  • Dielektrinė Medžiaga: Filmas kondensatorius
  • Darbinė Temperatūra: -40~70℃
  • Modelio Numeris: E005-A005-Set
  • Tolerancija: 5 (%)
  • Serija: CBB61 Ventiliatoriaus Paleidimo Kondensatorius
  • Vardinė Įtampa: 450V
  • Struktūra: Ilgalaikio Kondensatorius
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: JCCON
  • Taikymo srityje: Buitinė Technika
  • Tipas: Filmas kondensatorius
  • Prekės ženklas: JCCON
  • Įtampa: 450V
  • Prašymas: Ventiliatorius
  • Pakuotės Tipas: Per Skylę

Atsiliepimai

Getmoneygetpaid420 | 2021-06-01

10 days shipping fast. good.

3 / 5

Igorstell | 2021-05-24

Good quality, working fine.

5 / 5

Loderun3 | 2021-06-28

Reasonably fast delivery.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias