Originalus Pokrypio variklis Phantom 4 pro DJI Phantom 4P Pokrypio variklio/Roll variklio/ pikis variklio ašies Drone Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.13 €13.62

Produkto aprašymas

SIUNTIMO INFORMACIJA

VISI UŽSAKYMAI BUS TVARKOMI PER 1 DARBO DIENĄ.

** Tarptautinių pavedimų, prašome pranešė, kad mes negali garantuoti tikslaus pristatymo data.Ji gali priklausyti nuo jūsų vietos muitinės ir (arba) vietos pašto tarnybos nuostatai.Prašome susisiekti su mumis jei jums reikia daugiau pagalbos ir mes mielai jums padėti. **

MOKĖJIMAI

Mokėjimai priimami per www.blaziunasa.lt tik.

TERMINAI IR GRĄŽINIMO POLITIKA

Pakeisti Adresas

Užsakymai yra tvarkomi per 1 darbo dieną.Jei prašymą pakeisti savo adresą, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.Kitu atveju jūsų užsakymas bus siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte savo www.blaziunasa.lt Rekordą.

Atšauktas Sandoriai

— Mes galime atšaukti sandorius, tiesiog leiskite mums žinoti, todėl mes galime procesas, jį iš karto.Mes galime suteikti RMA numerį arba tolesnius nurodymus, jei tuo atveju, jei elementą jau buvo išvežtos.

Gavo Klaidingą Prekės/Ne, kaip Aprašyta

— Mes esame žmonės ir mes su pertraukomis įsipareigoti klaidų, bet mes esame pasiryžę jas ištaisyti, taip, kad pirkėjas pageidauja.Jei prekės buvo negerai, ar ne tas pats, kaip parodyta produktų sąrašo, mums reikės siųsti tikrasis photo/s elemento, kurį gavo kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės).Tai yra mūsų SVP, mums reikia tikrų ir apskaitos tikslais.

  • Modelio Numeris: 4pro
  • Svoris: 15g
  • Prekės Pavadinimas: LISM
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias