11Pcs/Set Kabinti Pasipriešinimo Juosta Mankštintis Vamzdžiai, Traukti Virvę Natūralaus Latekso Juostos Sporto Įrangos 150 LBS Atsparumo Juostose

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.99 €13.79

Produkto aprašymas

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą", Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^

JEI jums nusipirkau 2 vnt. ir daugiau,gausite papildoma 2% nuolaida.

Produkto Informacija:

1、gali būti sutvirtinti Atsparumo Juostose: Atsparumas grupės turi skirtingų pasipriešinimo lygių.Sporto diržas gali būti naudojamas atskirai arba sukrauti pasiekti 150 SVARŲ, kad atitiktų jūsų poreikius skirtingu naudotis.Lydės jus užbaigti perėjimą nuo elementary iki advanced.

2、Sutaupyti Laiko: įsteigti atsparumo juostose gali padėti jums sutaupyti brangaus sporto VIP mokesčius, ir jums nereikia pirkti papildomų fitneso įranga.Pasipriešinimo juosta kostiumas yra nešiojamas.Mes atsiųsime jums pasipriešinimo juosta maišelis tuo pat metu.Jūs galite lengvai įdėti jį į savo kuprinę, siekiant padėti jums naudotis bet kada, bet kur ir sukurti tobulas paveikslas.Jūsų namai taps jūsų asmens sporto salė.

3、Realizuoti Visų pusių Sporto: sveikatingumo pasipriešinimo juosta nustatyti, kad būtų užtikrintas saugus naudoti, yra pagaminta iš aplinkai aukštos kokybės latekso medžiagos.Kiekvienam pasipriešinimo juosta yra geras elastingumas ir aukštos atkūrimo.Net jeigu jis yra overused, jis vis dar gali likti sveika ir tinkama visiems kūno raumenys.Mūsų naudotis juosta varža yra geriausias jūsų pasirinkimas fitneso pratimai.

4、Geriau Naudotis Funkcijos: pasipriešinimo juosta mankštintis įrangos gali būti įtraukti visus pratybų programas, įskaitant joga ir aerobika paplūdimio.

5、Natūralaus Latekso: Pagamintas iš naudokite natūralaus latekso, jis yra netoksiškas ir ekologiškai, geriau plastiškumas nei TPR medžiagos, atsparumas lūžis ir jokios deformacijos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: natūralus lateksas + apvalkalas

Ilgis: žarna apie 120cm/47.24 in + bendri priedai

Pakavimo Sąrašas:

5*Traukti Virvę

2*Rankena

2*Pėdų Sagtis

1*Durų Sagtis

1*Saugojimo Krepšys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Produktų Nuotraukos:

  • Modelio Numeris: Fitneso Atsparumo Juostose
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • Funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Drop laivyba: Parama
  • Prašymas: Traukti Virvę

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias