5 VNT Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo "Google" Pixel 6 Pro Screen Protector Filmas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.24 €6.93

Produkto aprašymas

Mielas drauge, jei turite kitų klausimų, kai gavote prekes, prašome nukrito nemokamai, leiskite man žinoti, susisiekite su mumis prieš jums palikti, nereikia atidaryti ginčo ar tiesiogiai mums blogai peržiūros, mums bus labai gera spręsti problemą.Linkime jums laimingų apsipirkti.

Jei pastebėsite, kad skylės poziciją ant nuotraukos skiriasi nuo jūsų telefono, jums nereikės nerimauti, nes nuotrauka yra naudojami tik kaip stiliaus nuoroda, galite tiesiog pasirinkti tinkamą modelį, kai jūs pateikiate užsakymą, mes atsiųsime jums ypatingą modelio, todėl jums nereikės nerimauti apie nesutapimus telefono atveju, jei negauna.

0,3 mm 9H Premium Grūdintas Stiklas, Skirta "Google" Pixel 6 Pro

Produkto Aprašymas >>> Tai Grūdintas Stiklas screen protector yra būtina turėti visiems, linkę nuolat nuleisti savo telefoną.Vieną kartą sumontuoti, jis apsaugo Telefono ekraną nuo dulkių,scuffs, įbrėžimų, įtrūkimų ir vandens.Savybės>>> - 9H Kietumu Super Sunku, net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas filmas. - Oleophobic Danga Apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų.Leidžia jį lengviau valyti. - Secure anti-sprogimo visą plokštės išlaiko klijų valstybės net stiklas sprogo.Jie nėra ryškūs, todėl daug saugiau nei kiti stiklo gaminiai. - Puikus Sukibimas Pagaminti su chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas su silikono klijais lengviau tilptų į telefoną. - Jautri Liesti Po mobilųjį telefoną, palieskite ekraną, įdiegta, jautrumas įtakos neturės. - Puikus Skaidrumo neturi jokio poveikio ekrano jokiu būdu įdiegus, suteikiant aukštos raiškos požiūriu.Pakuotėje yra>>> 5 X Grūdinto Stiklo Plėvelės

  • Suderinamos Prekės: "Google"
  • Prekės Pavadinimas: Casteel
  • Storis: 0,3 mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelis 1: "Google" Pixel 6 Pro Grūdintas Stiklas
  • Tipas: Priekinė Plėvelė
  • Radianas: 2.5 D
  • Savybės: Grūdintojo Stiklo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias