KLKJ EP121 Mainboard ASUS EP121 B121 Nešiojamas Plokštė Beveik Nauja Ep121 I5 CPU REV 1.4 G Bandymo Originalus Darbas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€29.33

Produkto aprašymas

1.Pirkimo Pastabos

2.Pastaba: Pristatymo terminas: 1-2 darbo dienos

1. Dėl įvairių pagrindinėse plokštėse, tai yra lengva padaryti klaidų.Prašome patikrinti savo motininės plokštės modelį, prieš užsakant.

2. Jei neteisingai pagrindinėje plokštėje yra perkami dėl pirkėjo asmeninių priežasčių, pirkėjas padengs kelionei krovinių.

3. Parduotuvės žada atlikti 100% bandymus visose pagrindinėse plokštėse iki išsiuntimo.

4. Jei reikia, visus pagrindinėse plokštėse gali suteikti bandymo vaizdo įrašų.

5. Garantija galioja 60 dienų nuo jos gavimo dienos produkto.

6. Jei nesate tikri, ar jūsų pagrindinė plokštė yra suderinama su pagrindinę plokštę mano parduotuvėje, galite pateikti foto mano plokštę.Man bus patvirtinti jums.

7. Išsamų bandymą reikia atlikti iki išsiuntimo, siekiant užtikrinti, kad ji gali būti pristatytos pirkėjui ir veikti puikiai.Todėl, nedidelis kiekis pėdsakai liks naudojimo metu, ir šių pėdsakų naudoti neturės įtakos vartojimui.

8. Plokštė mes parduodame, yra 98% nauja-95% naujas.Jie turi būti išbandyti ir paliks pėdsakų naudoti.Tačiau nė vienas iš jų yra naudojami.

Pristatymas: Mes rekomenduojame naudoti www.blaziunasa.lt standartas, laivas saugiai.Jei plokštė yra sugadintas, galite reikalauti kompensacijos.Žinoma, jūs galite taip pat paprašyti, kad kiti jį pasiimti su savimi.

3.Bandymo aprašymas produktus ir su jais susiję produktai mūsų parduotuvėje

4.Bandymo procedūra: Mes turime savo komanda profesionalių inžinierių ir techninės priežiūros paslaugas, kad suteikti jums aukštos kokybės, gražus ir pagrįstai kainų produktus.Iki pristatymo, mes bus atlikti šie bandymai: 1. Patikrinkite, ar išvaizda, pvz., žolės iškarpų, dulkių, litavimo ar kiti nešvarumai ženklų board2. Patikrinkite, ar netrūksta elektroninių izoliacijos juosta 3. Patikrinkite, ar trūksta priedai, anti-rust ir antikorozinės chassis4. Patikrinkite, vidaus ir išorės jungtys, LCD ekranas, dvi atmintys, DVD drive, tinklo ryšys, balso, pelės, klaviatūros, prisijungimo, USB, SD jungtis, PC, 3.3 V COMS baterija, ar bateriją galima įkrauti ir iškrauti, 3D Paleisti visu greičiu, iš naujo paleiskite sistemą, ir taip bent du kartus. ----------------------------------------- --------- ----------------------------------------- --------- ----------------------------------------- --------- -------------Atkreipti dėmesį, kad mūsų produktai: K40AB, K50AB, K56CM, K53Z, K53SD, K53SV, K53U, K51i0, K50IJ, K46CM, UX32VD, UX31E, UX31A2, UL50F, X61S, X55VD, K55VD, G60JX, G75VW, N53SV, N61JQ, N71JQ, X1005, UL50F, G53JW, F70SL, G53SX, G73, K42F, G74SX, K55DE, N53JG, NSCSV, 500, U47A, X55VC, K53SC, K55N...šie modeliai, Tik dalis mūsų atsargų, taip pat galime pasiūlyti ir kitų modelių.Jei jus domina bet kuris iš mūsų produktais ar norite aptarti užsakymo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tikimės užmegzti ilgalaikius bendradarbiavimo ryšius su klientais. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------- Dėl atsiliepimai: A: Jei jus tenkina mūsų projektai ir paslaugos, pateikite usB 5-žvaigždučių pagirti : Jis yra mūsų garbė, kad jūs patenkinti mūsų projektai ir paslaugos.C:, Prašome susisiekti su mumis prieš skelbdami bet neigiamų atsiliepimų.D: Jei turite kokių nors pasiūlymų, už mus, už ką, jei tai yra geras pasiūlymas, mes suteiksime jums su labai ačiū ----------------------- --------------------------- ----------------------- --------------------------- -----------------Apie Paaiškinimai: 1: Šios prekės kaina neapima visų mokesčių ir importo muitų. 2: Mokėjimas; sąlyginio deponavimo, T/T", "Western Union", banko pavedimu, kredito kortelės pirkinių krepšelį, vizų ir pan.; 3: plokštė neturi akumuliatoriaus, prašome susisiekti su mumis. 4: Jei turite didelį kiekį, mes suteikti jums su kai kurias nuolaidas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Būklė: Beveik naujas
  • Garantija: 90 dienų
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Švinas Laikas: 1 2working dienas po apmokėjimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias