Reguliuojamas, Batų Stovas, 3 Lygių, Reguliuojamo Aukščio, Batų Lentyna, Batų Organizatorius Erdvė Užsklanda Rack Storage Batai Patvarus Stendas, Batų S

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€20.48 €11.67

Produkto aprašymas

OPTIMIZUOTI LAIKYMO: Double talpa batų laiko tarpsnių, geriausios vietos taupymo sprendimas jūsų batų džiovykla, spinta ir batų spinta.Padaryti organizuoti savo garderobą perkrautas, laikyti daugiau nei du kartus taip daug batų, kaip ir anksčiau!

PROTINGAS DIZAINAS: 3-lygis reguliuojamas batų lizdas gali būti naudojamas su bet kokia batų, tokių kaip stiletto kulniukai, aukšti kulniukai, sportbačiai, šlepetės ar basutės.Saugus ir anti-slip.

MEDŽIAGA, EKOLOGINIUS IR PRAKTINĖ MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su gera danga tik savo batus, šių plyšių gali turėti dauguma drabužių ir batų batų dydžių.

TVIRTAS, PATVARUS IR LENGVA VALYTI: Stiprus remti jėga, lengva įdiegti, lengva pašalinti, labai lengva valyti, tiesiog naudokite vandeniu ir muilu.PUIKI DOVANA jūsų šeimai ar draugų, kurie norėtų išlaikyti savo batus tvarkinga ar kaip rinkti batai.

Leiskite savo garderobą, tapti daugiafunkcinis vietos

Mūsų batų organizatoriai yra geriausias sprendimas spintos, lentynos, lentynų, spintos, pastolių ar grindų.

Jie suteiks jums su puikia organizacija, išlaikant savo batų kolekcijos tvarkinga!

Snap pritvirtinti prie dugno, batai neturėtų kristi lengvai.

Tinka mažoms erdvėms, bendrabučiai, vaikų spintos, mažos spintos, visur norite organizuoti savo batus ir dar daug vietos lieka.

Medžiaga: plastikas

Dydis: 255 * 97mm

Reguliuojamas aukštis: 80mm, 125mm, 160mm

Spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

8 * batų lentynos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: batų lentynos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 255 * 97mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias