Pažangi Nuotolinio Valdymo Kepimo Mašina, Džiovintuvas Medicinos Priemonės Nuo Prakaitavimo, Sulankstomas Nešiojamas Elektrinis Batų Džiovintuvas Batai Pirštinýs

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€36.61 €20.87

Produkto aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Šis produktas naudoja dehidratacija,sterilizavimas, ozono ir pastovios temperatūros džiovinimo batai, kojinės ir pirštinės nenaudojant jokių cheminių medžiagų, naudojant šildymo elementai, esant pastoviai temperatūrai.Jis yra naujo tipo, kad produktas yra ekologiškas, saugus ir lengvas valdymas,su laiko, 1-99 min.Visa šeima apskritai yra būtinas lietaus sezonas.

Instrukcijos:Prijunkite maitinimo, kai batai yra įstrigę oro baliono, paspauskite mygtuką "ON|OFF" mygtuką, kad automatiškai įvesti džiovinimo 20 minučių.Jei norite išplėsti džiovinimo laikas, paspauskite "Time+" spaudos 5 minutes, ir t.t.Maksimalus laikas yra 99 min.

Siekiant sumažinti laiko: laikas ", paspauskite 1 kartą minus 1 minutę ir t.t.Sterilizuoti batai.Po 20 minučių, automatiškai sustabdyti darbo.Bet kambario temperatūra yra apie 40 laipsnių -50 laipsnių maždaug 20 laipsnių.Jei norite nustoti veikti viduryje, paspauskite mygtuką "ON|OFF" mygtuką, norėdami sustabdyti darbo.Savo ruožtu dėl ozono pereiti dirbti ir 20 minučių.Jei jūs jį naudoti ir vėl įjunkite ozono perjungti vieną kartą.

Ji priima populiariausių stilių ir gražią išvaizdą,kuri atneša jums gražus malonumą.Tinka visų rūšių bateliai suaugusiems.Vaikams.Daugiafunkcinis gali savo vidinės kokybės padarys jūsų poreikiams patenkinti.Mašina priklauso nuo daug šilumos srauto ir formulė, susidarančios mašina greitai pašalinti drėgmę iš batų, kad jis sausas ir deodorize.

Jis tinka visų rūšių batai/batai, ypač sportbačiai, avalynė, batai, medvilnės, batai ir kt.Batai, ne tik gali, kad jums dėvėti sausa ir patogi, bet taip pat atleisti rūpesčiai beriberi, žiemos, sausas ir šiltas batai/batai suteiks jums neribotą šiluma, batų mašina yra būtina turėti tūkstančius namų ūkių.Ji taip pat yra mažai saulės viduje batai!

1. laikina automatinis išjungimas

2. aukštą temperatūrą nutrūkus elektros tiekimui

3. pučia šiltą orą, džiovinimo batų nėra deformuotas.

4. Suaugę vaikai ir kūdikiai, gali būti kepami, pirkti mašina, visa šeima gali naudoti, vertė už pinigus

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1*batų džiovintuvas

1*nuotolinio valdymo

1*Europos standarto kištukas

1*naudojimo instrukcija lietuvių kalba

Kištuko Tipas :EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Atsargumo Priemonės:

1. Prieš naudojant šį produktą, prašome patvirtinkite, kad visi komponentai yra tinkamai įrengti.

2. Neleiskite, kad maitinimo laidas, paspauskite arba, ištraukite maitinimo laidą.Jei maitinimo laidas yra pažeistas, siekiant išvengti pavojaus, jį turi pakeisti gamintojas, jo techninės priežiūros departamentas ar panaši departamentas.Nenaudokite pažeistų maitinimo laido.

3. Išleidimo vamzdis negali būti prapūsti tiesiogiai asmeniui, ir ortakyje negali būti įdėta į burną.Vėjas tapo temperatūroje apie 40-50 laipsnių.Prašome užtikrinti, kad daiktai yra ne kepta karšto oro.

4. Nedėkite šviežiai išplauti batai viršuje.

5. Nenaudokite vonios kambarys arba virtuvė.

6. Ši mašina tinka intervalas naudoti, ir nepertraukiamą darbą, neturėtų viršyti 2 valandas.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Galia (W): Kita, 200w
  • Laikas: 99 minučių laikas
  • Pavadinimas: Sausas batai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: batų polisher
  • Neto svoris: 1.2 Kg
  • Įtampa (V): 220V
  • Linijos Ilgis: 1.3 Meters
  • dydis: 27 10 19 cm
  • Rankos Ilgis: 33 cm
  • Savybės: įrengta " smart remote control
  • Prekės Pavadinimas: Cikuso
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: Batų Džiovintuvas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias